Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vásárlási feltételek

 

1.1 A webshopban történő vásárlás kizárólag elektronikus úton lehetséges, azonban telefonon és faxon keresztül is állunk vásárlóink segítségére. Egyedi, személyre szabott megrendeléseket faxon, ill. emailen is elfogadunk.

1.2 A webshopban mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik és elfogadja jelen üzletszabályzatot és kötelezőnek tekinti.

Regisztráció
2.1 Amennyiben a vásárló a webshopban nincs regisztrálva, a vásárlást megelőzően pontos adatok megadásával ki kell töltenie az űrlapot.

Rendelés és szállítás
3.1 A webshopban leadott rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.
3.2 Szállítással kapcsolatos lehetőségek:

Személyes átvétel - raktáron lévő termékek esetében a Budapest, Bécsi út 267. alatt lévő raktárunkban a termékek átvehetők! Minden esetben telefonon értesítjük a vásárlót az átvétel napjáról. Fizetés előreutalással, vagy a helyszínen készpénzben ill. bankkártyával lehetséges.
3.3 A vásárlást akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a webshop felelősséget nem vállal.

Bemutatott termékek
4.1 A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikk információs oldalából tudhatja meg vagy részletes felvilágosítást kaphat a vevőszolgálatunktól.
4.2 A vételár mindig a kiválasztott áru alatt feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t és minden esetben 1 darab termékre vonatkozik.
4.3 A termékeinkre 1-2 év EU-s garanciát adunk, amely garancia érvényesítéséhez kizárólag a számla szükséges.
4.4 Webáruházunk folyamatos feltöltés alatt áll, az oldalon szereplő termékek ára és leírása tájékoztató jellegű, aktuális árakról és részletekről vevőszolgálatunk tud pontos felvilágosítást adni.
4.5 A termékfotók illusztrációk, a termékek a valóságban eltérhetnek.

A felelősség korlátozása
5.1 A webshopban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és az esetleges hibákra.
5.2 A webshop semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
- Az interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adat.
- Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a webshop akadálytalan működését és a vásárlást.
- Bármilyen meghibásodás bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
- Bármely levél - függetlenül attól, hogy papír vagy elektronikus formában érkezett - főleg bármilyen adat elvesztése.
- Bármely szoftver nem megfelelő működése.
- Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.
5.3 A webshop nem felelős semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt vagy indirekt, ami a webshophoz való csatlakozás miatt történt.
5.4 A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.
5.5 Egyedül a vásárló felelős a webshophoz való kapcsolódásáért és a webshopban való vásárlásért.
5.6 A webshop nem vonható felelősségre vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.
5.7 A webshop szabadon, bármikor módosíthatja a vásárlás feltételeit, szabályait és az áruház kínálatát, akcióit, árait! Ezzel kapcsolatban értesítési és bárminemű indoklási kötelezettsége nincs, továbbá a webshop nem vonható felelősségre ezzel kapcsolatban.
5.8 A webshop szabadon megváltoztathat bármilyen árat, szállítási határidőt. A változás a webshopba történt bejelentés időpontjától lép életbe. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.
5.9 A webshop szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban a webshop nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.

A vásárlástól való elállás joga
6.1 A vevő jogosult a megrendelést követően max. 24 órán belül, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét csak és kizárólag telefonon jelezheti (06-1-240-0456 vagy 06 30 864 7449) a webshopban ügyfélszolgálatán. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

Személyes adatok
7.1. A résztvevők személyes adatainak felhasználása, kezelése az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt.

Fontos információ:

1 / Internetes megrendelés esetén a kiállított díjbekérő értékének számlánkra történő beérkezése után tudjuk a rendelését elfogadni!
2 / Minden olyan termék rendelése esetén, melyet a Bagnobox Kft is rendelésből tud teljesíteni ( külföldi vagy belföldi beszállító által ) a vevő tudomásul veszi, hogy rendelését nem mondhatja vissza, az árut köteles átvenni és értékét rendezni!
3 / Házhozszállítás minden esetben kaputól kapuig értendő. A kocsi vezetője a megadott címen árut a kocsiról leadogatja, telken és épületen belül azt nem mozgatja! Az anyagmozgatás megoldása a vevő feladata.